070 748 30 06
info@timsmassage.se  


Ansiktet bakom Tims Massage

Timoteus Lundgren heter jag och jobbar som hälsocoach.

Mitt intresse för kropp, sport och fysisk aktivitet har allt varit en stor del av mitt liv. Från ung ålder har jag utövat många olika sporter och några av dem är innebandy, fotboll och badminton. Utöver det sprang jag mycket och cyklade långa sträckor. Under den senare tiden av mitt liv har intresset för massage och styrketräning växt fram vilket jag finner väldigt intressant och lärorikt och som vem som helst kan och bör implementera i sitt vardagliga liv.

Min resa har inte varit spikrak med perfekta dieter, träningspass och en motivation i världsklass. Runt år 2011 vägde jag 110 kg vilket påverkade mig negativt och jag insåg att en förändring i min livsstil var nödvändig. Vägen till en mer hållbar och positiv livsstil har inte varit lätt men om jag lyckades att finna motivationen, öka min fysiska aktivitet, tappa 35 kg under nio månader och bibehålla en mer hälsosam kroppsvikt så vet jag med säkerhet att du kan klara det också! 

Timoteus Lundgren

För en ökad livskvalité

Allt fler människor får problem med kroppen och drabbas av negativa tankar av olika anledningar. Saker och ting idag ska gå fort och många människor upplever en daglig stress och inre oro. Dessa faktorer kan resultera i utbrändhet och skapa kroppsliga besvär i muskler och leder. Du kanske inte har dessa problem men om du vill vara steget före dessa symptom eller lever med dem nu så finns det lösningar och jag vill hjälpa dig längs vägen! 

2020 började jag plugga till Certifierad Hälsocoach med inriktningarna massör, personlig tränare och kostrådgivare. Min syn på hur kroppen är beroende av att tas hand om förändrades helt. Min egna kroppskännedom stärktes och jag ändrade på några livsval vilket resulterade i en ökad livskvalité!  

Nu vill jag dela med mig av dessa kunskaper och tjänster så att du får en ökad livskvalité och en bättre självkänsla! 

Det bästa du kan göra är att sätta igång. Nu kör vi!

Timoteus Lundgren